torstai 10. toukokuuta 2012

LEAVE NOTHING ON THESE STREETS

Yo dawgggzzzz !
Eli ihan niinku lupailinkin, heitän nyt teille vähä kuvaa lahjoista ja muutamista  iha supermahti ostoksista mitä oon onnistunu tekee tänää !! Vaik life vähän suckskin aika usein sillon tällön eh eh, nii en kyl voi olla myöntämät, et kyl oikeesti uus materia tekee iha höpöö.

Toivottavasti järkky määrä eri tahdissa kulkevia giffejä rikkoo teidän pääääät no eikä
1. Vans 19,90e från Dropin Outlet
2. Volcom 9,90e från Dropin Outlet
3. Vans, synttärilahja Aleksilta
4. Jeesusristiinnaulittiin 19,90e 10e från Ginatricot
5. Banaanikotelo, Twilight, särkylääkkeet, sekä provinssilippu - lahjat : D puuttuu vielä muut, mut skumpat ja muut on jo menny, ja muki on pesukoneessa =( mutta mahtei lahjoi silti !

Kelasin tost ekasta Vanssista leikata hihat pois, niin tulee vähän chillimpi, vai mitä mieltä ootte =)? samaa funtsin kans ton viimesen paidan kohdalla, siitki voisin salee leikata... Ja tosta giffistä ei vältsii selvää saa, mut siis toi selkä on tollai tosikiva kaksosanen tavallaan..? En oo aikoihi ostanu ginasta mitään, mut must toi paita on kyl jees.
Huomen megapitkä päivä taas tiedos, mut palaillaan taas, folks ! Pysykäähän kuulolla :-----))

ps, mulla ja Jennalla sekä Emilialla saattaapi olla
teille kreisi ylläri.
sitä odotellessa.

3 kommenttia:

  1. Luin jostain vanhemmista postauksien kysymyksien vastauksista, että et ikinä ole yöpynyt provinssirockin teltta-alueilla? Missä sitten yleensä olet yöpynyt? Ja mitkä ovat tämän vuoden suunnitelmat? Onko mielestäsi hölmöä mennä kaverin kanssa kahdestaan, vai olisiko hauskempaa mennä isommalla porukalla? :D Provinssirockista kysymys siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi,
      Joo en oo koskaan yöpynyt siellä, mut tosi useesta käynyt kuitenkin (joka festaripv). Oon yöpynyt mun kavereiden kanssa yhden kaverin äidillä, kun se sattuu asumaan seinäjoen keskustassa =)
      Tän vuoden suunnitelmiin kuuluu samat jutut kun viimevuonna: viimeisen esiintyjän jälkeen leirintään pitämään hauskaa, ja siitä sit sinne kämppään nukkumaan.
      Kaverin kanssa voi musta ihan helposti lähteä kahestaan, siel tutustuu älyttömän helposti uusiin ihmisiin jos vaan haluaa !! Suosittelen kyllä, koska parasta on just saada uusii kavereita ja muistella niit hyvii hetkei mitä provinssis on ollu. Provinssi on vuoden kohokohta, aina !!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista